Pihalta

Kirppis


Myyntipaikkavuokraus (minimi 1 viikko)

Myyntipaikan vuokra on 26 euroa / 7 vrk.

Kanta-asiakasetu: Vuoden aikana kolmen normaalihintaisen viikkovuokran lunastaneelle asiakkaalle jatkoviikot 20 euroa / 7 vrk sekä vuoden aikana viiden normaalihintaisen viikkovuokran lunastaneelle jatkoviikot 15 euroa / 7 vrk. Varattujen viikkojen määrä lasketaan aina vuoden ajalta ko. varausajankohdasta taaksepäin (näkyvät Kirppari Kalle -järjestelmässä) ja viikot voivat olla peräkkäin tai erillisinä pätkinä. Etuun kuuluvilla jatkoviikoilla tarkoitetaan yhden viikon pituisen varauksen jälkeen varattavia lisäviikkoja. Alennushintaiset varaukset tehdään kirppiksen kassalla tai puhelimitse.

Kirppis Iisi tarjoaa viikkovuokralle kahdenlaisia myyntipaikkoja:

Kassalla on lisäksi hylly- ja vitriinipaikkoja arvokkaammalle ja särkyvälle tavaralle. Liikkeen perällä on myös tilaa kookkaammille (max 1 m²) tuotteille, jotka eivät mahdu omalle myyntipaikalle. Oman myyntipaikan ulkopuolella myytävistä tuotteista veloitamme 10 % provision, ja näiden tuotteiden myynnistä tehdään erillinen sopimus kassalla.

Hinnoittele myyntiin tuotavat tuotteet varauksen jälkeen Kirppari-Kalle -järjestelmässä, ja merkitse täydet arkit valmiiksi, jotta hintalaput voidaan tulostaa kirppiksellä tavaraa tuodessasi. Koneella tehty hinnoittelu mahdollistaa tuotemyynnin seurannan järjestelmän kautta kotoa käsin ja nopeuttaa tuotteiden myyntiä kassalla. Koneella valmiiksi täytetyn hintalappuarkin hinta on 0,50 euroa; tyhjän arkin hinta 0,80 euroa.

Koska myyntipaikat ovat jatkuvasti varattavissa nettijärjestelmässä, emme voi taata, että samalle myyntipaikalle on päättyvän varauksen jatkoksi varattavissa lisäviikkoja tai päiviä. Tästä syystä myyntipaikka kannattaa varata hyvissä ajoin riittävän pitkälle ajanjaksolle.

Vuokrausehdot   |   Vinkkejä
Avoinna
ma–pe klo 10 – 18
la–su klo 11 – 16

Myyntipaikan varaus,
hinnoittelu ja
myynnin seuranta
Kirppari-Kalle -järjestelmässä:Lummintie 21
Oulunsalo
Opaskartta

puh. 045 317 1733

© 2014–2023 Kyläkahvila & kirppis Iisi  |  Y-tunnus: 2628337-9